Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Šola programiranja
in kratki tečaji

Vrste tečajev

Starostna skupina

Kategorije

COM_COURSES_CHOOSE_CATEGORY

EMPTY_RESULTS

BREZPLAČNA delavnica (7-9 let - v UČILNICI): Spletna varnost in hekerski poligon - MINECRAFT

Znati moraš uporabljati miško, pisati, brati in računati do 20.

Pozor! Pozor! Hekerska poskusna vožnja na poligonu z ovirami se bo začela vsak trenutek! Preveri, ali lahko ustvariš močno geslo, ki ga nihče ne more razvozlati. Ali veš, katera uporabniška imena so varna za uporabo pri varovanju različnih spletnih in računalniških profilov? Preveri svoje sposobnosti na tem posebnem hekerskem poligonu!

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica (7-9 let - v UČILNICI): Blokovno programiranje v SCRATCH
Vpis in termini

BREZPLAČNA delavnica (7-9 let - v UČILNICI): Blokovno programiranje v SCRATCH

Pogoj za udeležbo na delavnici je znanje uporabe računalniške miške, pisanja, branja in računanja do 20.

Preverili bomo tvoje reflekse. Napadi hekerjev so lahko res hitri in presenetljivi - poskusi zbrati čim več točk in premagati vse hekerje! Potrudili se bomo biti previdni, da ne poškodujemo nobenega dela našega superračunalnika - drugače bo internet po vsem svetu izklopljen! Nam bo uspelo?
Spoznal boš osnove programiranja. Naučil se boš, kako je mogoče programirati videz in gibanje fantazijskih likov pravih računalniških iger. Osvojil boš programske zagonske ukaze in zanke.

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica: Napredno blokovno programiranje v SCRATCH in obramba pred hekerji (10-12 let) - UČILNICA

Delavnica, namenjena otrokom in njihovim staršem ali starim staršem, da skupaj spoznajo vznemirljivi svet računalniškega programiranja.

Hekerji poskušajo prevzeti tvoje najljubše igre! Zaščiti Minecraft, Fortnite in Roblox pred kibernetskimi napadi! Vzemi razpoložljiva digitalne pripomočke v svoje roke in preženi sovražnike! Za vsak preprečen napad hekerjev bodo naši najljubši junaki s tabo delili eno od pravil varnega interneta. Ali ti lahko uspe ubranit svetove svojih najljubših računalniških iger? Na tej delavnici se boš naučili osnovnih konceptov programiranja, kot so zanke, pogojni stavki in še kakšno skrivnost ti r Skupaj bomo spoznal boš osnove programiranja. Naučili se bomo, kako je mogoče programirati videz in gibanje fantazijskih likov pravih računalniških iger in spoznali programske zagonske ukaze, koncept programske zanke in še kaj! Zabavno bo!

 • brezplačna delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA DELAVNICA - Programiranje mobilnih aplikacij z App Inventor (10-12 let) - ONLINE

Pozor! Na vaši spletni strani smo odkrili sumljive aktivnosti! Uporabite mobilni telefon in poskusite razkrinkati nepridiprave! Na delavnici bopmo v okolju App Inventor ustvarili arkadno igro in v kateri mora igralec ustavit zlonamerne hekerje, preden deaktivirajo požarni zid in ukradejo pomembne podatke.

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica (10-12 let - v UČILNICI): Izdelava spletnih strani in lažna spletna mesta

Udeleženci delavnice se bodo naučili izdelovati spletne strani in jih objavljati na internetu. Spoznali bodo najpogostejše oblike spletnih prevar in kao se varovati pred njimi.

Steam, YouTube, EpicGames ali Minecraft – številne strani, ki jih obiščemo vsak dan, od nas zahtevajo, da vnesemo prijavo in gesla. Ustvarite lažno spletno mesto, ki bo videti enako kot drugo, in si oglejte, kako deluje lažno predstavljanje – dandanes je to ena najpogostejših kibernetskih groženj. Ugotovite, na kaj morate biti pozorni, ko vnašate svoje poverilnice. Bodite močni proti goljufijam!

 • brezplačna delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica (13-18 let - v UČILNICI): Programiranje v C#

Pridruži se nam in na delavnici in naučili se boš osnov programiranja v C#, spoznal delo z znakovnimi nizi, uporabili pa bomo tudi generator naključnih števil. Na delavnico lahko povabiš druge družinske člane ali prijatelje, skupaj bomo naredili prve korake v C#.

Varnost naših profilov v družbenih medijih in drugih različnih uporabniških računov je zelo pomembna. Zato bi morali vedno uporabljati “močna” gesla, taka, ki jih je težko razvozlati. Na naši delavnici vam bomo pokazali, kako si lahko z znanjem programiranja sami ustvarite močan generator gesel, ki vas bo zaščitil pred vsemi kibernetskimi grožnjami.

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica (13-18 let - v UČILNICI): Programiranje s programskim jezikom Python

Za vsako ceno moramo odpreti strogo varovan sef. Odgovoriti moramo na nekaj vprašanj, da lahko sestavimo varnostno kodo, ki odklene ključavnico sefa. dobimo šifro. Za vsak pravilen odgovor bomo prejeli eno črko. Za rešitev te skrivnosti bomo uporabili enega najbolj popularnih programskih jezikov zadnje čase, Python in pa seveda druge programske koncepte. Gremo na delo!

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


Naši partnerji