Coding Giants - programming for children - Programming Giants - Šola programiranja za otroke in mladostnike

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Tečaj je primern za učence, ki so uspešno zaključili tečaj Uvod v programiranje s programskim jezikom Python na 1. stopnji.

Začnite programirati v enem najbolj priljubljenih programskih jezikov in se počutite kot pravi programer. Python se uporablja na primer za izvajanje izračunov v institucijah, kot so NASA ali Evropska organizacija za jedrske raziskave CERN! Poznavanje tega programskega jezika odpira neomejene možnosti uporabe na najrazličnejših področjih našega življenja.

  • 14 srečanj (enkrat tedensko)

  • 2 x 45 min (vsako srečanje)

  • Število udelžencev (12)


Pet mesečnih obrokov po: €59.00


Imate vprašanje?

Opis tečaja

V drugem semestru tečaja boste spoznali bolj zapletene strukture in ukaze v jeziku Python. Naučili vas bomo, kako jih uporabiti v lastnih lastnih Python projektih.

Program tečaja

Namen lekcije je ponoviti snov iz prvega semestra, kot so spremenljivke in operacije nad spremenljivkami, različne programske strukture, kot so odločitveni stavki, zanke in funkcije.
V okviru druge lekcije se bomo spoznali osnove objektnega programiranja. Odgovorili bomo na vprašanja kaj so razredi in objekti, ter spoznali njihov pomen in način uporabe pri programiranjue. Naučili se bomo ustvarjati lastne objekte, funkcije itd.
Namen te lekcije je spoznati pojem kontruktorja. Konstruktor je pomemben del definicije razreda. Obravnavali bomo različna pomena spremenljivk v kontekstu razredov in objektov.

Naši partnerji