Coding Giants - programming for children - Programming Giants - Šola programiranja za otroke in mladostnike

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Predstavljajte si, da se odpravljate na dolgo vožnjo z avtomobilom. Usedeš se za volan, v navigacijskem sistemu izbereš cilj in pot, zaženeš motor in potem ... se nasloniš na sedež, se udobno namestiš in zaženeš svoj najljubši film, ki se vrti na platnu v stropu. Zdaj dolgo potovanje ni več tako umirjeno dolgočasno in utrujajoče, kajne? Samovozeči avtomobili so nekaj, kar nas čaka v bližnji prihodnosti! Prevzemite vlogo razvijalca programske opreme za avtonomna vozila in pospešite ta proces!

  • eno srečanje (delavnica)

  • 2 x 45 minut (v računalniški učilnici)

  • Število udelžencev (12)


brezplačno €0.00


Imate vprašanje?

Opis tečaja

Naše delavnice programiranja s programskim jezikom Python so odličen način za spoznavanje osnov danes enega najbolj priljubljenih programskih jezikov. Python programerji pa sodijo med najbolj iskane in plačane. Na delavnici se boste seznanli z programiranjem s tem populranim programskim jezikom, njegovo pogljobljeno spoznavanje pa lahko nadaljujete v okviru tečaja Codin Giants šole programiranja in se tako naučite izdelati tako preproste kot tudi zahtevnejše projekte. Znanje, ki ga boste pridobili, vam bo pomagalo pri nadaljevanju poklicne poti programiranja.

Program tečaja

Cilj delavnice je prikazati programiranje v programskem jeziku Python, udeleženci bodo spoznali funkicje, zanke in odločitvene zanke, ter v času delavnice izdelali program za preverjanje varnostnih gesel.

Naši partnerji