Coding Giants - programming for children - Programming Giants - Šola programiranja za otroke in mladostnike

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Že veste, kdo boste čez 50 let? Na vprašanje je mogoče odgovoriti s pomočjo orodij umetne inteligence! Pridružite se nam na delavnici izdelave spletnih strani in spoznajte osnove posebnega algoritma in AI model napovedoabja prihodnosti. Projekt s katerim se bomo ukvarjali omogoča seznanitev osnov HTML, CSS in Java Scripta na igriv način.


Tomb Raider, Far Cry, The Sims, Call of Duty, Need for Speed, Fifa, GTA in številne druge kultne igre so bile v zadnjih nekaj desetletjih znova in znova prenavljane Vedno je bila uporabljena najnovejša tehnologija. Na delavnici boste svojo spletno stran izdelali s HTML in CSS! Na spletni strani bomo predstavili, kako so se igre skozi čas spreminjale. Utegne vas zamikati, da bi kako od priljubljenih iger odigrali v izvirni različici!

  • eno srečanje (delavnica)

  • 2 x 45 minut (prek spleta- online)

  • Število udelžencev (12)


brezplačno €0.00


Imate vprašanje?

Opis tečaja

Delavnice ja namenjena spoznavanju spletnega okolja namenjenega urejanju spletnih strani. Udeleženci bodo spoznali osnove izdelave spletnih strani v HTML, s pomočjo orodja, ki omogoča izdelavo tako preprostih kot kompleksnejših spletnih strani ob uporabi jezikov CSS in Java Script. Vsak spletni projekt pripravljen na način predstavljen na delavnici je mogoče enostavno preveriti in objaviti na internetu. To okolje se ne uporablja samo za spletna mesta, ampak tudi za internetne aplikacije, igre ipd..

Program tečaja

Na dealvnici bodo predstavljene osnove programiranja v HTML, CSS in JS. Pripravili bomo stran, na kateri bomo na zanimiv način primerjali posnetke istih iger, a iz različnih let.

Naši partnerji