Coding Giants - programming for children - Programming Giants - Šola programiranja za otroke in mladostnike

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Robot Factory je zanimiva aplikacija ki vas popelje v navdihujoč svet prihodnosti. Postanite vodja proizvodnje in vodite sestavljanje svojih edinstvenih robotov z uporabo naprednih tehnologij umetne inteligence. Sanje o lastni ekipi z avtomatiziranimi pomočniki bodo kmalu postale vaša resničnost!

  • eno srerčanje (delavnica)

  • 2 x 45 minut (prek spleta - oniline)

  • Število udelžencev (15)


brezplačno €0.00


Imate vprašanje?

Opis tečaja

V času delavnice te bomo na preprost in zabaven način uvedli v svet programiranja in spoznali principe izdelave osnovnih programskih rešitev.. Programski jezik te delavnice je C # - programski jezik, ki ga uporabljajo profesionalni programerji. Z obravnavo zahtevnejših nalog je mogoče izdelati rešitve za zahtevne probleme. Projekt, ki nastane v času delavnice, predstavlja pot sistematičnega seznanjanja z osnovami jezika C#, programskega jezika, ki ga po vsem svetu uporabljajo številni programerji. Ta delavnica te opremi z osnovnimi znanji, ki bodo uporabna pri nadaljnjem osvsjsnju veščin programiranja.

Program tečaja

Udeleženci se bodo naučili osnov programiranja v C#, spoznali bodo osnovne programske strukture v programskem jeziku C#, osnovne podatkovn tipe, operacije z znakovnimi nizi itd. Ustvarili bomo preprost programski generator naključnih gesel.

Naši partnerji