Coding Giants - programming for children - Programming Giants - Šola programiranja za otroke in mladostnike

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Šola programiranja
in kratki tečaji

Vrste tečajev

Starostna skupina

Kategorije

Izberite kategorijo

EMPTY_RESULTS

BREZPLAČNA delavnica ( 7-9 let - ONLINE): Virtualni asistent AI in programiranje v SCRATCH

Pogoj za udeležbo na delavnici je znanje uporabe računalniške miške, pisanja, branja in računanja do 20.

Minecrafta ni treba nikomur predstavljati. Danes bomo ustvarili virtualnega pomočnika, ki bo delil zanimivo dejstvo iz sveta te izjemne in neverjetno priljubljene igre, potem ko bo namesto njega opravil majhno nalogo. Preverite, ali bo AI različica Steva vedela več kot vi. Vso srečo. Spoznal boš osnove programiranja. Naučil se boš, kako je mogoče programirati videz in gibanje fantazijskih likov pravih računalniških iger. Osvojil boš programske zagonske ukaze in zanke.

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica: Ogrožen super računalnik in tehnologije AI (Scratch) (10-12 let) -- ONLINE

Delavnica, namenjena otrokom in njihovim staršem ali starim staršem, da skupaj spoznajo vznemirljivi svet računalniškega programiranja.

Najsodobnejše rešitve umetna inteligence so v nevarnosti. Zlonamerna organizacija se skuša znebiti vseh pametnih elektronskih naprav. Organizirajte obrambo superračunalnika Glados in onemogočite nevarne računalniške viruse! Skupaj bomo spoznali osnove programiranja. Naučili se bomo, kako je mogoče programirati videz in gibanje fantazijskih likov pravih računalniških iger in spoznali programske zagonske ukaze, koncept programske zanke in še kaj! Zabavno bo!

 • brezplačna delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica (10-12 let - ONLINE): Izdelava spletnih strani in AI ​​model prihodnosti (HTML, CSS)

Že veste, kdo boste čez 50 let? Na vprašanje je mogoče odgovoriti s pomočjo orodij umetne inteligence! Pridružite se nam na delavnici izdelave spletnih strani in spoznajte osnove posebnega algoritma in AI model napovedoabja prihodnosti. Projekt s katerim se bomo ukvarjali omogoča seznanitev osnov HTML, CSS in Java Scripta na igriv način.

Tomb Raider, Far Cry, The Sims, Call of Duty, Need for Speed, Fifa, GTA in številne druge kultne igre so bile v zadnjih nekaj desetletjih znova in znova prenavljane Vedno je bila uporabljena najnovejša tehnologija. Na delavnici boste svojo spletno stran izdelali s HTML in CSS! Na spletni strani bomo predstavili, kako so se igre skozi čas spreminjale. Utegne vas zamikati, da bi kako od priljubljenih iger odigrali v izvirni različici!

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA DELAVNICA - Eco Robot, programiranj mobilnih aplikacij in App Inventor (10-12 let) - ONLINE

Dežela prihodnosti je tehnološki imperij umetne inteligence. Na žalost so zlobni Luditi sprožili invazijo in preplavili čudoviti svet z neverjetno količino smeti! Pomagajte prebivalcem dežele rešiti njihov svet z zbiranjem in ločevanjem električnih odpadkov. Na delavnici bomo iskupaj ustvarili aplikacijo za vaš pametni telefon, ob tem pa boš spoznal blokovno programiranje v okolju App Inventor, ki je bilo razvito ravno za namene zgodnjega učenja programiranja.

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica: Tovarna robotov in programiranje v C# (13- 18 let - ONLINE)

Robot Factory je zanimiva aplikacija ki vas popelje v navdihujoč svet prihodnosti. Postanite vodja proizvodnje in vodite sestavljanje svojih edinstvenih robotov z uporabo naprednih tehnologij umetne inteligence. Sanje o lastni ekipi z avtomatiziranimi pomočniki bodo kmalu postale vaša resničnost!

 • delavnica eno srerčanje


 • brezplačno €0.00


BREZPLAČNA delavnica: Avtonomna vozila in programiranje s programskim jezikom Python(13-18 let - ONLINE)

Predstavljajte si, da se odpravljate na dolgo vožnjo z avtomobilom. Usedeš se za volan, v navigacijskem sistemu izbereš cilj in pot, zaženeš motor in potem ... se nasloniš na sedež, se udobno namestiš in zaženeš svoj najljubši film, ki se vrti na platnu v stropu. Zdaj dolgo potovanje ni več tako umirjeno dolgočasno in utrujajoče, kajne? Samovozeči avtomobili so nekaj, kar nas čaka v bližnji prihodnosti! Prevzemite vlogo razvijalca programske opreme za avtonomna vozila in pospešite ta proces!

 • delavnica eno srečanje


 • brezplačno €0.00


Naši partnerji